Advies nodig? Bel 088 3043043

Knuffel

Octavialaan 61
2314 BN Leiden
LRK-nummer: 140879900

Openingstijden

Maandag: 08:30 12:30
Dinsdag: 08:30 12:30
Woensdag: 08:30 12:30
Donderdag: 08:30 12:30
Vrijdag: 08:30 12:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Leiden - Octavialaan 61

Veel speelruimte bij locatie Knuffel

  • In Brede School De Arcade
  • In de gang bij de kleuters
  • Eigen buitenruimte
  • Hoge ouderbetrokkenheid
  • 1 groep: vijf ochtenden open

Locatie Knuffel is gevestigd in Brede School De Arcade. De meeste kinderen stromen door naar de school en dat maakt het wennen eenvoudig. Doordat het lokaal in dezelfde gang als de kleuterlokalen ligt, is het makkelijk om intensief samen te werken met de school.

De peuters spelen veel buiten, ze hebben hun eigen buitenspeelplein. En zelfs bij slecht weer kunnen de kinderen lekker bewegen. We gebruiken namelijk ook de gymzaal van de school. Het ervaren team van peuterspeelzaal Knuffel weet altijd een fijne sfeer te creëren. De meeste ouders doen dan ook graag mee met activiteiten zoals het Kerstontbijt en de Paasbrunch. 

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je Peuterspeelzaal Knuffel zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier.

Locatie

Teamleider en pedagogisch medewerkers

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.