Peuterspeelzaal Leistroom verhuist

Beste ouders en verzorgers,

Op 29 mei heeft SPL schriftelijk het bericht ontvangen dat de huurovereenkomst van peuterspeelzaal Leistroom wordt beëindigd. Dit besluit is vanuit het bestuur van PROO Leiden aangekondigd.

Vanaf het nieuwe schooljaar (26-8-2024) opent daarom peuterspeelzaal de Leistroom in buurthuis Vogelvlucht aan de Boshuizerkade. Hier is een zaal beschikbaar naast onze peuterspeelzaal Zuid-West.

Het bestuur van PROO Leiden heeft aangegeven dat de school het lokaal van de Leistroom voor een eigen groep leerlingen nodig heeft vanaf het komende schooljaar 2024-2025. Al geruime tijd zijn wij in gesprek met zowel PROO als de gemeente Leiden om tot een andere oplossing te komen waarbij de Leistroom in het vertrouwde lokaal kan blijven. Helaas is dit niet gelukt.

Met veel plezier zullen de vaste medewerkers Ellen en Hicran, samen met nieuwe collega Lianne uw kinderen opvangen in onze nieuwe speelzaal. We gaan ook hier een fijne, knusse, veilige en leerzame plek realiseren. Benieuwd naar het grote speelplein met zandbak, glijbaan, picknicktafel en speelmaterialen? Neem gerust een kijkje bij het hek.

Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u vragen vragen heeft, kunt u mij bereiken op 0683833269 of via l.kalthoff@splopvang.nl