Duimelot

Bruisende boel bij Duimelot

Bij Duimelot bruist het. Voor het enthousiaste en creatieve team is geen vraag van een peuter te gek. Er wordt dan ook nogal eens vrolijk geïmproviseerd om in de fantasie van de kinderen mee te gaan. In de ruimte vinden de peuters ook binnen een grote glijbaan. Dus lekker roetsjen kan altijd!

Buiten spelen de kinderen in een afgeschermd deel van de speeltuin. Dat deel is helemaal ingericht op de fantasiewereld van peuters. En af en toe maken de kinderen een uitstapje naar een van de buurtwinkels vlakbij. Voor hen een hele verantwoordelijkheid om samen twee bananen te gaan kopen!

Een voorbeeldproject
Peuterspeelzaal Duimelot SPL Leiden muis zoekt huis
Peuterspeelzaal Duimelot SPL Leiden muis zoekt huis

In het boekje van Petr Horacek ziet Kleine Muis vanuit haar kleine holletje een knots van een appel liggen. Jammer genoeg is de appel veel te groot voor haar huisje, dus gaat Kleine Muis op zoek naar een groter onderkomen. En de kinderen van Duimelot zoeken mee.

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je Duimelot zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier.