Vacature pedagogisch medewerker bso

SJWB ( Stichting Jeugd en Welzijn Bollenstreek) biedt onder andere buitenschoolse opvang in Noordwijk voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Samen met SPL (Stichting Peuterspeelzalen Leiden) hebben wij 27 peuteropvang locaties en drie bso-locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk.

 

Wij zoeken per direct een pedagogisch medewerker voor buitenschoolse opvang de Duintop in Noordwijk voor 20 uur per week. Werkdagen dinsdag, donderdag en de 3e dag is wisselend.

 

De BSO heeft veel ruimte voor de kinderen en er is altijd wel iets te doen. Kinderen kunnen meedoen met één van de activiteiten zoals knutselen, sporten, spelletjes of een bezoek aan de bibliotheek. Maar na een drukke schooldag kan het ook fijn zijn om gewoon te hangen in een loungehoek.

In de vakanties werk je samen met bso de Strandjutter om er samen een feest van te maken. Elke vakantie heeft een thema waar alle activiteiten op worden aangepast.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang en heb jij zin om te werken bij deze leuke locatie in Noordwijk? Reageer dan snel!

 

Profiel

Als pedagogisch medewerkers draag je bij aan een prettig pedagogisch klimaat voor de kinderen waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Door stimuleren van het samenspelen van de kinderen zorg je er voor dat kinderen van elkaar leren.

Je houdt periodiek oudergesprekken en volgt de ontwikkeling van de kinderen, signaleert de individuele behoefte en biedt wat het kind nodig heeft.

Je dient minimaal in het bezit te zijn van een mbo-3 opleiding, bijvoorbeeld Pedagogisch medewerker of Sport en Bewegen. Kijk voor een volledig overzicht met opleidingen in de cao kinderopvang.

Je hebt bij voorkeur taalniveau 3F.  

 

Wat biedt SJWB

De werkdagen zijn dinsdag van 14:30-18.30 uur, woensdag van 12.00-18.30 uur en donderdag van 14.30-18.30 uur. Op dinsdag en donderdag werk je ook van 12.00- 13.00 uur op de tussenschoolse opvang.

Inschaling is conform CAO kinderopvang in schaal 6.

Enthousiast geworden?

Laat het ons snel weten. Stuur je CV met motivatie naar solliciteren@splopvang.nl