Vacature Inval Pedagogisch medewerkers Leiden

SPL biedt peuterspeelzaalwerk, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 2-13 jaar. SPL heeft locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk.

 

Voor peuterspeelzaallocaties in Leiden

zijn wij per direct op zoek naar:

 Inval Pedagogisch medewerkers

contract 5 uur per week

flexibele dagen en tijden

 

Bij SPL staat het kind centraal; elk kind is uniek en vraagt om een individuele aanpak. Met een uitgebreid vve-programma, Piramide, zijn de medewerkers van SPL in staat om ieder kind die specifieke aandacht te geven. SPL biedt ondersteuning aan zowel kinderen met een zorgvraag als met een ontwikkelingsvoorsprong en werkt hierin nauw samen met het CJG en andere jeugdzorg organisaties. Ook de samenwerking met basisscholen is hierbij belangrijk.

Wij zoeken meerdere invalmedewerkers die inzetbaar zijn in ochtend- en middagdiensten in de peuterspeelzalen. Tijdens schoolvakanties zijn de peuterspeelzalen gesloten.

 

Wie ben jij?

  • Jij hebt een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal mbo-niveau 3, met taalniveau 3F (mondelinge vaardigheden en leesvaardigheden), aantoonbaar door een certificaat of door kwalificatie mbo-4, hbo of wo of bereid dit te halen.
    Kijk op: www.fcb.nl naar de nieuwe lijst met kwalificatie-eis pedagogisch medewerker en peuterspeelzaalmedewerker of jouw diploma (nog) kwalificeert voor deze functie.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd en hebt een professionele kijk op het werken met VVE en het samenwerken met onderwijs en zorg. Jij zorgt samen met collega’s dat de kinderen een kansrijke start op de basisschool krijgen.
  • Je bent actief en kan soepel de werkwijzen van de groepen overnemen en aanvullen.

 

Wat biedt SPL?

  • Een functie waarin jij een belangrijke schakel bent in het zorgen voor de continuïteit op de groepen bij ziekte of verlof van vaste medewerkers.
  • SPL vindt ontwikkeling van medewerkers belangrijk en daarom zijn er volop mogelijkheden om je binnen de organisatie te ontwikkelen.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Kinderopvang schaal 6.
  • En niet te vergeten: Jaarlijks een BBQ en een gezellige kerstborrel.

 

Solliciteren op deze mooie functie?

Bel zo spoedig mogelijk Trees Stoffels, teamleider, via: 06 51 07 18 67 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Zij geeft jou graag meer informatie en wie weet heb je binnen een week een kennismakingsgesprek. Je kan ook jouw cv mailen naar solliciteren@splopvang.nl

Nadere informatie over SPL en de locaties kan je vinden op onze website www.splopvang.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld