Flexibel pedagogisch medewerkers gezocht in Leiden, Lisse en Noordwijk met een vast aantal uren per week

 

Stichting Peuterspeelzaal Leiden (SPL) biedt peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 2-13 jaar. SPL heeft 27 peuteropvang locaties en drie bso-locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk. Wij zoeken de samenwerking op met organisaties die zich ook richten op het welzijn en opvoeding van het jonge kind. Dat maakt dat, wanneer de opvoeding even lastig is (door een ontwikkelachterstand of juist -voorsprong), we extra ondersteuning kunnen bieden aan ouders en kind.

 

Alle huidige flexmedewerkers van SPL worden momenteel vol ingezet bij de peuteropvang. Daarom zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die dit leuke en flexibele team kan versterken. Je krijgt een contract aangeboden voor een vast aantal uren per week.

Wat heb je in huis?

Werken bij SPL betekent werken bij de enige aanbieder op het gebied van peuteropvang in Leiden. Een unicum! Bij SPL zijn ze zeer bedreven in de voorschoolse educatie en is iedere medewerker Piramide gecertificeerd. Ze zorgen ervoor dat peuters al spelenderwijs de wereld ontdekken. Met jouw erkend vve-certificaat weet je hoe je de peuters moet observeren om hen vervolgens uit te dagen om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Dat doe je aan de hand van de maandelijkse thema’s, zoals lente, kunst en verkeer.

Als flexibele medewerker kun jij gemakkelijk en snel je een groep eigen maken. Je staat samen met een vaste collega op de groep. De ene keer werk je elke dag op een andere locatie en de andere keer werk je gedurende een paar maanden op dezelfde locatie om een collega te vervangen.

Dus wil jij diversiteit in je baan en heb jij veel energie en geduld? Reageer dan snel als je voldoet aan de volgende kwalificatie-eis.

Je dient minimaal in het bezit te zijn van een mbo-3 opleiding, bijvoorbeeld Pedagogisch Medewerker. Kijk voor een volledig overzicht met opleidingen in de cao kinderopvang (blz. 11-12). Je hebt bij voorkeur taalniveau 3F en bent in het bezit van een erkend vve-certificaat, bij voorkeur Piramide. Ervaring met observatiemethode KIJK! is ook zeker een pré.

Wat biedt SPL?

Het aantal contracturen is afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Hoe meer uren je beschikbaar bent, hoe beter! SPL biedt peuteropvang in de ochtenden en in de middagen. Er wordt gewerkt met een 40-wekenrooster en tijdens de schoolvakantie is SPL gesloten.

De werkdagen zijn afhankelijk van jouw beschikbaarheid. SPL biedt opvang aan van maandag tot en met vrijdag. Inschaling conform cao kinderopvang in schaal 6. Je uurloon is minimaal € 13,46 en maximaal € 17,90 per uur; afhankelijk van je ervaring.

Enthousiast geworden?

Laat het ons snel weten! Je mag een mail sturen met je cv naar solliciteren@splopvang.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.