Twee pionierende pedagogisch medewerkers gezocht voor de nieuwe BSO locatie in Lisse per 15 maart 2019 (12 of 16 uur per week)

Stichting Peuterspeelzaal Leiden (SPL) biedt peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar. SPL heeft 27 peuteropvang locaties en twee BSO locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk. SPL is niet alleen zeer bedreven in de voorschoolse educatie, maar biedt ook een vertrouwde plek voor kinderen om buiten de schooltijden en schoolvakanties te verblijven.

Per 15 maart 2019 start SPL een spiksplinternieuwe BSO locatie in Lisse. Daarom zoeken we twee ondernemende pedagogisch medewerkers die met veel energie deze locatie tot een groot succes gaan maken.

Wat heb je in huis?

De nieuwe BSO locatie richt zich op het continue aanbieden van een breed scala aan activiteiten. Het activiteitenplan is er al, en jij gaat dit samen met jouw collega verder vormgeven en uitvoeren. Heb jij een extra talent als muzikant, sporter, theatermaker of natuurkenner? En wil je dit talent inzetten om samen met de kinderen een leuke middag te hebben? Dan ben jij een aanwinst voor SPL.

Met deze functie krijg je een fantastische kans om samen met je collega en teamleider deze unieke locatie op de kaart van Lisse te zetten. Dat wil zeggen: je gaat de wijk in, legt contact met scholen en zorgt er voor dat de groepen goed gevuld worden.

Dit alles doe je met een flinke dosis enthousiasme. Je bent vasthoudend en zit boordevol ideeën om deze nieuwe locatie tot een succes te maken.

Dus ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang? En heb jij zin om je tanden in deze nieuwe uitdaging te zetten? Reageer dan snel als je voldoet aan de volgende kwalificatie-eis.

Je dient minimaal in het bezit te zijn van een MBO 3 opleiding, bijvoorbeeld Pedagogisch Medewerker of Sport en Bewegen. Kijk voor een volledig overzicht met opleidingen in de cao kinderopvang (blz. 13-14). Je hebt bij voorkeur taalniveau 3F.
Heb je een erkend VVE certificaat? Dan kun je in de ochtenden extra werken bij de peuteropvang van SPL.

Wat biedt SPL?

Er zijn twee vacatures voor deze BSO locatie. Eén voor 16 uur per week op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. En één voor 12 uur per week op de maandag, dinsdag en donderdag.

Inschaling conform cao kinderopvang in schaal 6. Je uurloon is minimaal € 13,46 en maximaal € 17,90 per uur; afhankelijk van je ervaring.

Enthousiast geworden?

Laat het ons snel weten! Je mag natuurlijk een mail met je cv naar sollicitatie@splopvang.nl sturen, maar wil je sneller contact dan kan dat ook! Bel of stuur een whatsapp naar de teamleider van bso Uniek, Ivonne Broijl, op 06-2052 4560. Dan neemt zij contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.