Vacature pedagogisch medewerker bso (24 uur per week)

SJWB (Stichting Jeugd en Welzijn Bollenstreek) biedt onder andere buitenschoolse opvang in Noordwijk voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Samen met SPL (Stichting Peuterspeelzalen Leiden) hebben zij 27 peuteropvang locaties en drie bso-locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk.

 

Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor buitenschoolse opvang
De Duintop in Noordwijk (24 uur per week)

 

Wij zoeken voor een van onze bso-locaties in Noordwijk een ondernemende pedagogisch medewerker die met veel energie in dit team wil komen werken.

 

Wat heb je in huis?

De bso heeft veel ruimte voor de kinderen en er is altijd wel iets te doen. Kinderen kunnen meedoen met één van de activiteiten zoals knutselen, sporten, spelletjes of een bezoek aan de bibliotheek. Maar na een drukke schooldag kan het ook fijn zijn om gewoon te hangen in een loungehoek.

In de vakanties werk je samen met bso de Strandjutter om er samen een feest van te maken. Elke vakantie heeft een thema waar alle activiteiten op worden aangepast.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang? En heb jij zin om te werken bij deze leuke locatie in Noordwijk? Reageer dan snel als je voldoet aan de volgende kwalificatie-eisen.

 Je dient minimaal in het bezit te zijn van een mbo-3 opleiding, bijvoorbeeld Pedagogisch Medewerker of Sport en Bewegen. Kijk voor een volledig overzicht met opleidingen in de cao kinderopvang (blz. 13-14). Je hebt bij voorkeur taalniveau 3F.

                  

Wat biedt SJWB?

De werkdagen zijn dinsdag van 14.30-18.30 uur, woensdag van 12.00–18.30 uur en donderdag van 14.30-18.30 uur. Op dinsdag en donderdag werk je ook van 12.00-13.00 uur op de tussenschoolse opvang. In overleg is het wellicht mogelijk je contract aan te vullen met extra uren tussenschoolse opvang.

Inschaling conform cao kinderopvang in schaal 6. Je uurloon is minimaal € 13,46 en maximaal € 17,90 per uur, afhankelijk van je ervaring. Het maximaal bruto maandloon is € 2.793,- bij een fulltime werkweek van 36 uur.

 

Enthousiast geworden?

Laat het ons snel weten! Je kunt een mail met je CV sturen naar solliciteren@splopvang.nl

Heb je liever direct contact, dan kun je bellen of whatsappen met Rafaella Braam (teamleider) 06 – 36 23 50 82.

 

Kijk voor een impressie van je toekomstige werkgever alvast naar deze video.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.