Vacature Pedagogisch Beleidsmedewerker

Wij zoeken tijdelijk
een Pedagogisch Beleidsmedewerker

vanwege ziekte (24 uur per week)

 
SPL (Stichting Peuterspeelzalen Leiden) biedt samen met SJWB (Stichting Jeugd en Welzijn Bollenstreek) opvang aan peuters van 2,5 tot 4 jaar. Ook hebben wij buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Op in totaal 27 peuteropvang locaties en drie BSO-locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk staan elke dag pedagogisch medewerkers klaar om de kinderen op te vangen.

Onze pedagogisch medewerkers worden door onze supportorganisatie ondersteund, zodat zij zo goed mogelijk klaar kunnen staan voor de kinderen en hun ouders/verzorgers. Helaas is onze Pedagogisch Beleidsmedewerker ziek, daarom zijn wij op zoek naar tijdelijke vervanging van de Pedagogisch Beleidsmedewerker, tot zij is hersteld.

Wat heb je in huis?

Deze rol vraagt om een professional die pedagogisch beleid vormgeeft. Daarnaast volg, analyseer en interpreteer je maatschappelijke, juridische en wetenschappelijke ontwikkelingen, zodat je deze passend vertaalt naar beleidsinitiatieven. In overleg met interne en externe partijen ben je in staat de beleidsvisie te verdedigen en daarmee de organisatie stevig te positioneren. Je bent op het gebied van pedagogisch beleid het aanspreekpunt en kunt daarom goed zelfstandig opereren. Je bent initiatiefrijk, binnen ruim bepaalde grenzen van relevante wet- en regelgeving.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang?
En heb jij zin om te werken in een dynamische omgeving? Reageer dan snel als je voldoet aan de volgende kwalificatie-eisen.

  • Je hebt academisch werk- en denkniveau, met aantoonbare ervaring als pedagogisch beleidsmedewerker bij een organisatie in de branche van kinderopvang of vergelijkbaar.
  • Je bent in staat om in korte tijd een nieuwe organisatie te leren kennen en jouw rol te pakken tijdens interne en externe overleggen.
  • Je kunt onderbouwd stimuleren, motiveren en overtuigen bij het implementeren van beleidsontwikkelingen binnen onze organisatie.
  • Daarnaast ben je analytisch sterk, zodat je beleids-adviserend optreedt op basis van bijgehouden en onderzochte maatschappelijke, juridische en wetenschappelijke ontwikkelingen.
Wat biedt SPL?

Het gaat om een tijdelijke functie, zolang onze Pedagogisch Beleidsmedewerker ziek is. SPL biedt je een uitdagende functie, in een branche die momenteel volop in beweging is. Als het vormgeven van pedagogisch beleid, het analyseren van trends en het uitbrengen van beleidsadvies helemaal aan jou is toevertrouwd, krijg je alle ruimte om jouw bijdrage te leveren.

Inschaling van de functie is conform cao kinderopvang in schaal 11.

Enthousiast geworden?

Laat het ons snel weten! Stuur jouw motivatie en CV naar solliciteren@splopvang.nl. We behandelen ontvangen sollicitaties op volgorde van binnenkomst, totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Heb je liever direct persoonlijk contact, dan kan je dhr. Piet Penning benaderen op +31 6 5116 1650.

Kijk voor een impressie van je toekomstige werkgever alvast naar deze video.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.