Vacature Pedagogisch Medewerkers Noordwijk – inval

SJWB is onderdeel van SPL. SPL biedt peuterspeelzaalwerk, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 2-13 jaar. SPL heeft locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk. SJWB bestaat uit twee peuteropvang locaties en twee buitenschoolse opvang locaties.

 

Voor peuterspeelzaal- en buitenschoolse opvang (bso)-locaties
in Noordwijk zijn wij per direct op zoek naar:

Pedagogisch medewerkers inval

contract 5 uur, flexibele dagen en tijden

Bij SPL en SJWB staat het kind centraal; elk kind is uniek en vraagt om een individuele aanpak. Wij bieden kinderen een divers activiteitenprogramma en spelen in op het ontwikkelingsniveau en de interesses van de kinderen. De samenwerking met basisscholen is belangrijk bij zowel de bso als de peuteropvang locaties.

Wij zoeken meerdere invalmedewerkers die inzetbaar zijn in ochtenddiensten in de peuteropvang en/of middagdiensten bij de bso. Tijdens de schoolvakanties is de bso de hele dag geopend en worden invalmedewerkers voor de hele dag ingezet. Naast de vaste uren kunnen ook extra uren worden gewerkt.

Wie ben jij?
  • Jij hebt een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal MBO niveau 3, met taalniveau 3F (mondelinge vaardigheden en leesvaardigheden), aantoonbaar door een certificaat of door kwalificatie MBO 4, HBO of WO of bereid dit te halen.
    Kijk op: www.fcb.nl naar de nieuwe lijst met kwalificatie-eis pedagogisch medewerker en peuterspeelzaalmedewerker of jouw diploma (nog) kwalificeert voor deze functie.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd en hebt een professionele kijk op het werken met VVE en het samenwerken met onderwijs en zorg. Jij zorgt samen met collega’s dat de kinderen een kansrijke start op de basisschool krijgen.
  • Je bent actief en kan soepel de werkwijzen van de groepen overnemen en aanvullen.
Wat biedt SPL?
  • Een functie waarin jij een belangrijke schakel bent in het zorgen voor de continuïteit op de groepen bij ziekte of verlof van vaste medewerkers.
  • SJWB vindt ontwikkeling van medewerkers belangrijk en daarom zijn er volop mogelijkheden om je binnen de organisatie te ontwikkelen.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao kinderopvang schaal 6.
Solliciteren op deze mooie functie?

Bel zo spoedig mogelijk Caroline Heemskerk, teamleider, via: 06 – 152 574 41. Zij geeft jou graag meer informatie en wie weet heb je binnen een week een kennismakingsgesprek. Je kan ook jouw cv mailen naar solliciteren@splopvang.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld