Vacature flexibele pedagogisch medewerker (15 uur per week)

SJWB (Stichting Jeugd en Welzijn Bollenstreek) biedt peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar in Noordwijk. Samen met SPL (Stichting Peuterspeelzalen Leiden) hebben zij 27 peuteropvang locaties en drie bso-locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk.

 

Wij zoeken een flexibele pedagogisch medewerker die de teams van onze verschillende locaties in Noordwijk wil komen versterken (15 uur per week)

 

Wat heb je in huis?

Als flexibele medewerker kun jij gemakkelijk en snel je een groep eigen maken. Je staat samen met een vaste collega op de groep. De ene keer werk je elke dag op een andere locatie en de andere keer werk je gedurende een paar maanden op dezelfde locatie.

Dus wil jij diversiteit in je baan en heb jij veel energie en geduld? Reageer dan snel als je voldoet aan de volgende kwalificatie-eis.

Je dient minimaal in het bezit te zijn van een mbo-3 opleiding, bijvoorbeeld Pedagogisch Medewerker. Kijk voor een volledig overzicht met opleidingen in de cao kinderopvang (blz. 11-12). Je hebt bij voorkeur taalniveau 3F.

 

Wat biedt SPL?

Je krijgt een contract voor een vast aantal uur per week (15 uur). De werkdagen zijn flexibel en worden in overleg met jou vastgesteld. SJWB biedt opvang aan van maandag tot en met vrijdag op twee verschillende adressen in Noordwijk. Op beide adressen bevinden zich een bso en peuteropvang.

De twee bso’s en twee peuteropvanggroepen hanteren elk andere openingstijden. Een van de bso’s biedt voorschoolse opvang van 07.30-08.30 uur. Verder zijn de bso’s open van 14.30-18.30 uur. Daarnaast bieden wij ook tussenschoolse opvang van 12.00-13.00 uur. De bso’s blijven in de schoolvakanties geopend. De peuteropvang hanteert dezelfde schoolvakanties als de basisschool.

Inschaling conform cao kinderopvang in schaal 6. Je uurloon is minimaal € 13,46 en maximaal € 17,90 per uur, afhankelijk van je ervaring. Het maximaal bruto maandloon is € 2.793,- bij een fulltime werkweek van 36 uur.

 

Enthousiast geworden?

Laat het ons snel weten! Je kunt een mail sturen met je cv naar solliciteren@splopvang.nl.

Heb je liever direct contact, dan kun je bellen of whatsappen met Rafaella Braam (teamleider)
06 – 36 23 50 82.

Kijk voor een impressie van je toekomstige werkgever alvast naar deze video.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.