fbpx

Advies nodig? Bel 088 3043043

Kweenie

Trix Terwindtstraat 4
2331 GW Leiden
LRK-nummer: 182837051

Openingstijden

Maandag: 08:45 11.45
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 08:45 11.45
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 08:45 11.45
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Leiden - Trix Terwindtstraat 4

Met de handpoppen Mo en Olivia is het altijd feest bij Kweenie.

  • In het Huis van de Buurt Stevenshof
  • Lichte ruimte met glijbaan
  • Uitdagende groene buitenspeelplaats
  • Handpoppen doen mee bij activiteiten
  • 1 groep, keuze uit drie ochtenden per week

Kweenie zit in het Huis van de Buurt in een speelse ruimte. Er staat zelfs een grote glijbaan middenin de speelzaal! Tijdens de activiteiten met de peuters doen de handpoppen Mo en Olivia ook mee. Dankzij de enthousiaste pedagogisch medewerkers komen ze tot leven. Dat maakt zelfs de meest verlegen peuters onderdeel van de groep. Want iederéén durft te praten tegen de vrolijke Mo of Olivia.

Buiten kunnen de peuters heerlijk op ontdekkingstocht in de avontuurlijke buitenspeelplaats met bomen en struiken. Of lekker scheppen in de zandbak of roetsjen van de glijbaan. De pedagogisch medewerkers hebben goed contact met het naastgelegen Centrum voor Jeugd en Gezin. Daardoor worden de peuters optimaal gevolgd in hun ontwikkeling. En worden ouders snel en kordaat van adviezen voorzien als dat gewenst is.

Kweenie is voorlopig alleen geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Bij voldoende belangstelling kunnen de openingstijden worden uitgebreid.

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je Kweenie zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier.

Locatie

Pedagogisch medewerkers