Zomers feest voor alle peuters in Leiden

Op zaterdag 29 juni organiseert SPL alweer voor de vijfde keer een groot, zomers feest voor alle peuters in Leiden. Het thema van dit feest is ‘Zon, zee en strand’. In voorgaande jaren kwamen zo’n 700 bezoekers naar dit megagrote festijn.

Allerlei leuke activiteiten

Van 10.00 tot 13.00 uur zijn er aan de Van Vollenhovekade 24 (locatie Vredeskerk) onder meer muzikale voorstellingen, bewegen met Nijntje, een reusachtige kleurplaat en heel veel leuke activiteiten en spelletjes te doen.

Het programma vindt u op onze site: www.peuterfeest.nl.

U bent met uw kind(eren) tussen 1 en 4 jaar van harte uitgenodigd om dit feest met ons te vieren. Natuurlijk zijn ook broertjes, zusjes of opa en oma meer dan welkom. Ook als u al een kind op een van onze peuterspeelzalen heeft zitten, ontmoeten we u graag op het feest.

Over SPL

SPL verzorgt het peuterspeelzaalwerk in Leiden. Kinderen kunnen bij SPL in een veilige omgeving spelen met andere kinderen. Spelenderwijs leren zij sociale, motorische en taalvaardigheden en krijgen ze een goede voorbereiding op de basisschool. SPL biedt eveneens voor- en vroegschoolse educatie (vve). Alle informatie hierover treft u aan op onze informatiemarkt.