6 en 21 maart: Versterk het logisch en creatief denken van je peuter

Ouders van een peuter zijn op dinsdagavond 6 maart en woensdagochtend 21 maart van harte uitgenodigd bij de bijeenkomsten van de Jonge Ouder Academie in de Merenwijk in Leiden.

Peuters kunnen al heel goed logisch denken. Door mee te spelen en de juiste vragen te stellen, versterk je het logisch en creatief denken van je peuter. Hoe je dat het beste doet, leer je tijdens deze bijeenkomsten. Wil je je aanmelden? De details vind je onderaan dit artikel.

Meld je aan via email

Uitleg en oefenen

Op dinsdagavond 6 maart zal professor Jan de Lange, bedenker van de Jonge Ouder Academie, je precies uitleggen hoe je de juist vragen stelt. Je krijgt ook de gelegenheid om te oefenen. Het belooft een vrolijke avond te worden waarop je veel leert en veel lacht.

Samen spelen

Woensdagochtend 21 maart ben je van harte welkom samen met je peuter. Dan wordt er naar harte lust gespeeld en kan het geleerde in praktijk worden gebracht.

Pedagogisch medewerkers van SPL zullen ook bij de bijeenkomsten aanwezig zijn. SPL wil deze manier van werken met kinderen uiteindelijk toepassen op alle locaties.

Praktische informatie:

Informatieavond
Tijd: 6 maart 19.30 – 21.30 uur
Plaats: Bredeschool Merenwijk

Speelochtend
21 maart 9.00 – 11.00 uur
Plaats: Bredeschool Merenwijk

Aanmelden via email

De bijeenkomsten van de Jonge Ouder Academie worden gesubsidieerd door de gemeente Leiden en georganiseerd door De Leidse Aanpak voor Talentontwikkeling en haar voorschoolse partners: SPL, Smallsteps, Flowerkids, De Kinderhaven, Floreokids en JESRijnland.