SPL in het huis van Sinterklaas

Net als voorgaande jaren stond SPL weer met een stand bij de intocht van Sinterklaas in Leiden. Wij sponsoren met veel plezier de Leidse Winter Wonder Weken.

Dit keer deelden we Pietenmutsjes uit en die waren zo gewild dat we er zelfs tekortkwamen. Ook konden de kleintjes grabbelen in onze grabbelton. De houten tolletjes die daarin zaten waren voor sommige peuters raadselachtig: wat kan je daar mee doen? Gelukkig wisten de mama’s en papa’s en opa’s en oma’s die mee waren wel hoe dat werkt en konden zij het voordoen. De tolletjes waren ook een hit bij de Pieten die bij onze stand langskwamen.

Spelen is de sleutel tot groei

Ondanks de kou, kwamen heel wat peuters spelen met onze grote kubuspuzzels. Daar worden we nou blij van! Spelen is immers de sleutel tot groei en zelfvertrouwen en dat wensen we alle jonge kinderen toe.

Kom je naar het Huis van Sinterklaas?

We zijn nog tot 5 december elke middag van 12.00 tot 17.00 te vinden in het Huis van Sinterklaas in de Waag met allerlei activiteiten. Kom je nog eens spelen met je peuter?

In het programmaboekje van de Winter Wonder Weken kun je zien wat er voor je peuter en de rest het gezin te doen is de komende tijd in Leiden.